Treffit Nobodyn kanssa.

Nobody on oikea joka äidin unelmavävy. Hyvästä perheestä, korkeasti koulutettu, sivistynyt, esimiesasemassa, hyvin toimeentuleva, kohtelias, hauskan näköinen, pitkä ja siististi pukeutunut. Mutta. Nobodyssä ei ole tippakaan seksiä.

Milläs sitä seksiä sitten mieheen saadaan? No juomalla tietenkin. Ei ota kuin 5 drinkkiä, että alan miettiä hänen ottamistaan jatkoille. Pari vielä lisää niin olemme jo menossa. Matkalla puhelimeni soi. Arvatkaa kuka soittaa? Niinpä, Prinssi.

En vastaa. Liian myöhäistä, Prinssiseni. Harrastan omalta puoleltani täysin kylmää ja tunteetonta seksiä Nobodyn kanssa. Nobody on käy ihan kuumana mun seurassa. Saan kuulla olevani maailman ihanin ja kaunein ja seksikkäin nainen. Saan noin 28 sekunttia suuseksiä ja munaa. En vaan jaksa oikein innostua. Annan takaapäin ettei mun tarvi katsoa sen naamaa ja toivon, että akti olisi jo ohi.

Viesti. Ois tosi kivaa nähdä.

Nobody jää yöksi. Se muistuttaa koiranpentua kun se katsoo mua lähtiessään. Se lähettää mulle hunajaa valuvia viestejä koko päivän. En vastaa niihin.

Saattaa olla, että tapaan Prinssin tänään.